Administratiekantoor Bergen op Zoom

Dat wordt een makkie.

Boeqr is een betrouwbaar administratiekantoor in Bergen op Zoom. Wij ontzien je volledig van je administratie middels een handig abonnement. Zo ben jij verzekerd van een waterdichte administratie!

Contact opnemen
Altijd en overal inzicht

Over boeqr

Boeqr is een persoonlijk administratiekantoor in Bergen op Zoom. Wij bieden je met boeqr dan ook het beste van twee werelden: een jaarlijks advies (APK) als jij dat wil én een persoonlijk aanspreekpunt. Zo krijg jij uitleg in begrijpelijke taal en kunnen we altijd snel schakelen mochten er vragen zijn. Dit alles gieten wij in een scherp en overzichtelijk abonnement.

Geef ons je facturen.

Administratie op maat

In de meeste gevallen verwerken we jouw administratie digitaal. Je stuurt simpelweg een foto door van de ontvangen factuur en wij doen de rest. Heb je liever dat wij jouw administratie bij ons op kantoor in Bergen op Zoom aannemen? Ook dat is geen probleem want jouw wensen staan centraal.

Wij verwerken jouw facturen.

Aan de slag!

Wij gebruiken SnelStart

De basis van een goed administratiekantoor in Bergen op Zoom ligt bij een eenvoudig en stabiel administratiesysteem. Wij kozen voor SnelStart en mede daardoor is boeqr een van de meest gebruiksvriendelijke administratiekantoren in de regio.

Contact opnemen

Overstappen? Dat doen wij voor je!

Wij vinden het een makkie om jouw boekhouding te integreren in SnelStart. Deze overstap nemen we dan ook voor je uit handen en daar merk je helemaal niets van! We ronden het oude boekjaar af in je administratie waarna het vertrekpunt SnelStart wordt. Uiteraard maken we een back-up van je oude gegevens zodat je te allen tijde beschikt over je oude boekhouding.

Welk abonnement
past er bij mij?

In een aantal eenvoudige stappen een passend advies!
Stel jouw op maat gemaakte pakket eenvoudig samen. Vul je wensen in en krijg de kosten direct inzichtelijk. Kom je er niet aan uit, neem dan contact met ons op. Dan stellen we met elkaar een passend en op maat gemaakt pakket samen.

Stel je pakket samen
Welk pakket past er bij mij?

Administratie op orde

Heb jij al je zaakjes op orde? Hoe actueel zijn de cijfers van jouw administratie? Wanneer jouw administratie wordt verwerkt door boeqr, heb je iedere minuut van de dag inzicht in je administratie. Via de applicatie van SnelStart zie je in één overzicht gemakkelijk de status van je administratie. Kies daarom voor administratiekantoor boeqr in Bergen op Zoom!

Je blijft altijd op de hoogte.

Gestandaardiseerd maatwerk

Afgezien van het feit dat we werken met een vaste abonnementsstructuur, is het mogelijk om kleine nuances hierin op te nemen. Zo bieden wij maatwerk waarbij jouw maandelijkse kosten laag blijven en je toch de oplossing krijgt die je zoekt! Bij boeqr bieden wij de meest efficiënte manier om je administratie te verzorgen.

Geef ons je facturen.

Je hoeft maar één ding te doen. Wij doen de rest!

De jaarlijkse APK

Een goed administratiekantoor in Bergen op Zoom denkt proactief met je mee. Als jij dat wenst halen we ieder jaar de spreekwoordelijke "peilstok" uit jouw onderneming en geven we advies. Misschien kom je in aanmerking voor investeringsaftrek, is het slim om van rechtsvorm te veranderen en nog veel meer!

Geef ons je facturen.

Belastingcontrole

Wanneer je een belastingcontrole krijgt, vinden wij het de normaalste zaak van de wereld dat we je hierbij helpen. Wanneer wij je administratie voeren, mag je ondersteuning van ons verwachten!

Wij verwerken jouw facturen.

Wanneer past boeqr
niet bij je?

Wij zijn er voor de ondernemingen die geschikt zijn voor de dienstverlening van een administratiekantoor. In sommige gevallen is de onderneming dusdanig groot waardoor je op moet schalen naar een accountantskantoor. Ook dan kunnen wij jou een oplossing bieden. Wil je weten of boeqr bij jouw onderneming past? Neem dan contact met ons op!

Je blijft altijd op de hoogte.
Klaar!

Interesse?

Welk abonnement past er bij mij?

In een aantal eenvoudige stappen een passend advies!
Stel jouw op maat gemaakte pakket eenvoudig samen. Vul je wensen in en krijg de kosten direct inzichtelijk. Kom je er niet aan uit, neem dan contact met ons op. Dan stellen we met elkaar een passend op maat gemaakt pakket samen.

Stel je pakket samen
Welk pakket past er bij mij?

Afspraak maken

Als administratiekantoor in Bergen op Zoom begrijpen we als geen ander dat jij overdag weinig tijd hebt voor de administratie. Mocht het nodig zijn, kunnen we altijd een afspraak maken in de avonduren. De eerste kennismaking doen we altijd bij ons op kantoor of bij jou thuis/op het bedrijf. In dit gesprek nemen we de omvang van je onderneming door en bepalen we welk abonnement er bij je past. Ook geven we meteen een demonstratie van onze werkwijze!

Je blijft altijd op de hoogte.

Kom je ergens niet aan uit? Wij staan voor je klaar!

Contact opnemen

Je neemt eenvoudig contact met ons op via onze website, per e-mail, telefonisch of zelfs via WhatsApp! Er is dus altijd een manier waar je jezelf prettig bij voelt.

Bel 085 051 09 39