Je hebt gekozen voor boeqr Privé!
We helpen  je graag op weg.

Altijd en overal inzicht.

Boeqr biedt jou de mogelijkheid om zelf je abonnement samen te stellen. Met boeqr heb je dus altijd helderheid over de dienstverlening en wat je daarvoor betaalt.

Ga verder
Altijd en overal inzicht

Hi, je hoeft maar één ding te doen. En wij doen de rest!

1. Geef ons toegang

Het enige wat je moet doen is ons machtigen voor de belastingdienst. Hoe je dit doet? Wij sturen een verzoek naar de belastingdienst om ons toegang te geven tot je gegevens. De belastingdienst stuurt jou een brief die je doorstuurt naar boeqr. Je kunt de
machtiging altijd weer intrekken.

Geef ons je facturen.

2. Wij verwerken jouw gegevens

Wij zorgen ervoor dat je aangifte op tijd wordt ingediend. We controleren of je in aanmerking komt voor eventuele toeslagen. Als er aanvullende informatie nodig is dan nemen we contact met je op.

Wij verwerken jouw facturen.

3. Je blijft altijd
op de hoogte

Als alles verwerkt is sturen we je een bericht dat je aangifte klaar staat voor verzending. Pas als jij het eens bent met de aangifte wordt deze verzonden. Makkie toch! Als je de aangifte graag nog wilt bespreken met één van onze medewerkers dan kan dat uiteraard.

Je blijft altijd op de hoogte.

Stel gemakkelijk je eigen pakket samen.

Neem contact op voor maatwerkadvies!
Boeqr biedt voor particulieren diverse mogelijkheden. Van een eenmalige dienst tot een zeer uitgebreid pakket waarbij je volledig wordt ontzorgd. Ondersteuning nodig bij je keuze? Bel ons dan direct op 085 051 09 39.

Bekijk de mogelijkheden
Welk pakket past er bij mij?

Wil je aan de slag?

Vraag een geheel vrijblijvend intakegesprek aan. Wil je aan de hand van dit advies met ons aan de slag? Dat kan! Vraag via onderstaande knop je gratis intakegesprek aan.  We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Zelf nog eens rustig rondkijken?